Idei de cadouri pentru sărbătorile de iarnă si nu numai-pentru EL

0

Iarna are frumusețea ei si aduce odată cu frigul și nasul înghețat, magia sărbătorilor, a cadourilor a dorinței de a-i face fericiți pe cei de lângă noi.

Dacă dorești sa încânți bărbatul special de lângă tine, iată câteva idei de cadouri:

Portofel bărbătesc. Bărbații nu dispun de un arsenal atât de răvășitor ca cel al femeilor. Nu! Pentru bărbați totul se rezuma la 3 lucruri mari și late: portofelul, telefonul și cheile de la mașină. Un portofel bărbătesc este ca un DEX al sexului tare, îți spune întotdeauna detalii interesante despre personalitatea posesorului, este o declarație de stil. Nu este niciun bărbat pe planetă care să nu fie conștient de acest aspect, un motiv în plus pentru care un portofel pentru bărbați este cadoul ideal pe care EL îl va aprecia și îl va folosi cu drag. Alege pentru EL un portofel bărbătesc. De calitate. Cu compartimente mai multe sau mai puține. Cu sau fără agrafă de prins banii. Ar fi frumos să înceapă anul nou nu doar cu bani în buzunar, dar cu banii într-un portofel nou, nu într-unul vechi.

Poți să alegi pentru EL un ceas de mână elegant. Ceasul nu mai este doar un element pentru a măsura timpul. Ceasurile sunt niște accesorii care nu trebuie sa lipsească de la mâna nici unui bărbat modern, care dorește să fie în pas cu moda. De la modele ce au curele din piele  ecologică de culori diferite la cele cu aspect uzat și cu carcase metalice strălucitoare sau mate multicolore până la ceasurile high-tech cu funcții diverse, sigur vei găsi modelul care îl caracterizează. Bărbații fashion poartă ceasuri fashion, right? Pentru gentlemanii în tendințe, un ceas este mai mult decât un accesoriu sau un instrument de măsurare al timpului, este o dovadă a prestanței și eleganței lor. Imaginea unui bărbat care poartă ceasuri de mână fashion este una de la care aproape că nu-ți mai poți dezlipi ochii.

Pijama și capot bărbătesc călduroase. Cu ocazia sărbătorilor, poți să îl surprinzi cu un cadou călduros, o pereche de pijamale și un capot. Alege materiale confortabile, poți opta pentru pijamale confecționate din bumbac, deoarece acestea sunt capabile să absoarbă transpirația, fără prea multe cusături, fără catarame sau alte accesorii care ar putea irita sau zgâria pielea în timpul somnului. Alege pentru EL o pereche de pijamale confortabile și cu stil pe care le va purta în timpul petrecut în casă și adaugă și un capot călduros, pentru zilele mai răcoroase.

Chiar dacă EL îți va spune că nu dorește niciun cadou fie ca e Moș Neculai, Crăciunul, Revelionul sau chiar ziua lui și va răspunde diplomatic că Doar te am pe tine știm sigur că și bărbaților le place să primească cadouri, chiar dacă strâmbă din nas atunci când primesc haine luate pe gustul tău sau un parfum prea dulce sau o banală sticlă de vin. Impresionează-l cu un cadou special și arată-i că are mult mai multe motive să te aprecieze dar și să fie mai generos cu tine. Fă-i o surpriză și oferă-i cadoul potrivit altfel decât s-ar aștepta, într-un cadru intim, care să îi ofere momente de neuitat!

Sărbători fericite alături de cei dragi!

 

 

 

Share.

Leave A Reply