Idei de cadouri de Mărțișor pentru femei

0

Mărțișorul este vestitorul primăverii, a victoriei soarelui asupra iernii și de ce nu, al iubirii. Așa că am cautat pentru voi idei de cadouri de Mărțișor.

Un obicei străvechi la noi în țară, mărțișorul este celebrat de 1 Martie, considerată prima zi a primăverii. În trecut, șnurul de mărțișor era realizat din lână albă și roșie căreia, în unele zone, mamele îi atașau o monedă de aur sau argint și pe care îl legau la mâna copiilor crezând că astfel vor fi protejați de boli și necazuri. Și fetele tinere purtau șnurul alb-roșu la gât pentru că se credea că în acest fel vor fi ferite de arsurile soarelui tot timpul anului.

Între timp s-a împământenit obiceiul de a oferi un dar simbolic persoanei iubite, deci haideți să vorbim în acest articol despre idei de cadouri de mărțișor pentru persoana iubită.

Buchete de flori

În primul rând, nicio sărbătoare nu trebuie să treacă fără flori. Printre tradițiile de 1 Martie este și aceea de a oferi un buchet de ghiocei, zambile sau frezii. Bineînțeles că poți face cadou un buchet din florile ei preferate sau florile pe care le alegi tu pentru ea. O alternativă buchetului de flori este ghiveciul, care are o viață mai lungă, sau poate chiar un bonsai. Acesta cere o atenție deosebită și trebuie dăruit unei persoane responsabile.

Bijuterii mărțișor

Cred că cel mai potrivit mărțișor pe care îl poți oferi unei femei este o bijuterie. Păstrează tradiția mărțișorului de argint sau aur și alege un pandantiv în formă de trifoi cu patru foi sau potcoavă pe care îl poți atârna pe șnurul alb-roșu de mărțișor, și care apoi poate fi purtat la gât sau pe o brățară de către cea care îl primește, nu doar în luna mărțișorului. Sau poți alege pentru ea un colier cu pandantiv.

Nu o să dai greș nici cu o pereche de cercei, fie că sunt cu simbolurile clasice de mărțișor – trifoi, potcoavă sau floricele, care să sugereze venirea primăverii, fie că alegi oricare alte modele.

Mărțișoare parfumate 

Știm cu toții că femeile adoră parfumurile, așa că poți avea succes cu un cadou parfumat ca o primăvară minunată. Alege un parfum de calitate care să-i amintească de tine atunci când îl poartă!

Alte idei de cadouri pentru mărțișor

Bomboane – toată lumea iubește bomboanele de ciocolată iar cu această ocazie poți să-i cumperi bomboanele preferate sau să încerci un sortiment nou deosebit. Nu ar strica să adaugi și o felicitare amuzantă pe care este obligatoriu să scrii tu! Scrie câteva cuvinte sincere și semnează-te.

Invitație la film sau la teatru – Dacă fetele din viața ta sunt amatoare de filme, piese de teatru, concerte și alte evenimente de acest tip, le poți face o surpriză cumpărându-le un bilet la evenimentul preferat.

Bilete la un concert – vezi ce concerte vor fi în luna martie și încânt-o cu muzica preferată.

O trusă de farduri

Răsfăț la salon – un mărțișor special pe care îl poți oferi este răsfățul la un salon sau o zi întreagă la spa, unde ea se va simți alintată și răsfățată ca o prințesă. Dacă nu, o coafura nouă nu strică niciodată!

Aparat de vibromasaj

Dacă femeii căreia vrei să-i oferi un mărțișor îi place lectura, poți să-i oferi cartea preferată cu această ocazie.

De Mărțișor avem ocazia să ne revanșăm față de femeile din viața noastră cu un cadou special. Nu rata ocazia de a le răsplăti dragostea și grija purtată de-a lungul anilor cu un cadou pe măsură! Prețuiește frumusețea primăverii și bucură-te de luna în care femeia este punctul central.

 

Share.

Leave A Reply