Jucarii sexuale folosite la revigorarea, destresarea și menținerea elasticității mușchilor vaginali

0

Auxiliarele jucarii sexuale nu joacă rolul doar de accesorii cu care ne condimentăm viața sexuală, ci dacă sunt folosite cu inteligență și imaginație, ne ajută să scăpăm de binecunoscutele dureri din zona intimă, care apar mai ales în timpul actului sexual.
Cel putin o dată in viată, ori înainte de menstruație, când zona prezintă o anumită sensibilitate, ori independent de perioada bioritmului lunar în care te aflai, în timp ce făceai dragoste te-ai confruntat cu punctele dureroase din interiorul vaginului.

Există posibilitatea ca aceste dureri să apară din cauza incompatibilității dintre mărimea organelor sexuale ale tale și ale iubitului tău: este posibil ca vaginul tău să fie prea mic sau prea strâmt dacă el este dotat cu un penis foarte mare, dar de cele mai multe ori aceste dureri apar datorită zonelor tensionate de pe peretele vaginului. Aceste contracții apar datorită stresurilor acumulate, care la femei se materializează pe pereții interiori ai vaginului.

Prin comparație, stresurile de peste zi, la bărbați se acumulează la nivelul testiculelor, din acest motiv este indicat să-i oferi partenerului din când în când un masaj în zona intimă, care pe lângă faptul că îl va relaxa foarte tare, îi va aprinde și dorința.

Cu jucarii sexuale poti îmbina plăcerea cu revigorarea, destresarea și menținerea elasticității mușchilor vaginali

Pentru aceasta ai nevoie de un vibrator. De vibratorul potrivit pentru tine! Piața jucăriilor sexuale oferă o mare varietate de modele ce se diferențiază prin materialul din care sunt confecționate, funcții, mărime, calitate, nivelul de zgomot, preț și metoda de încărcare: cele care funcționează pe bază de baterii și cele electrice. Apoi ai nevoie de un lubrifiant. Pentru masajul de destresare a zonelor dureroase, care include și efectele enumerate mai sus, poți folosi chiar și un ulei de măsline sau de cocos.

În continuare îți prezint unele vibratoare potrivite ca mărime și formă pentru masajul de detensionare a zonelor dureroase:

vibratoare-clasice

 

1.Vibratoare clasice: sunt vibratoarele care ofera garantia placerii. Dotate cu mai multe viteze, rezistente la apa, ele raman, fara doar si poate, in topul preferintelor feminine.

 

vibrator-cu-aspect-real

 

 

2.Vibratoare cu aspect real: Se simte atat de real incat diferenta este aproape insesizabila!

 

 

vibrator-pentru-stimularea-punctului-g

 

3.Vibratoare concepute pentru stimularea punctului G: Punctul G a ramas in topul subiectelor tabu. Cea mai sigura cale de „abordare” a acestuia este vibratorul special.

 

 

Cum se realizează acest masaj?
Lubrifiază bine zona intimă, îți recomand și acest lubrifiant pe bază de apă, apoi maseaz-o ușor, folosindu-te de degete și de podul palmei, masează labiile mari, apoi labiile mici, zona uretrei, prin mișcări fine cât să simți că vaginul este relaxat și primitor. Poți folosi apoi vibratorul, la viteza cea mai mică, presând în continuare pe zona labiilor. Apoi lubrifiază iarăși zona, pregătind-o pentru introducerea vibratorului.
Introdu-l delicat, nu uita în nicio clipă că trebuie să fii gingașă, deoarece pe lângă faptul că acest masaj îți va crea plăcere, îți și va dezvălui cauza tensiunilor acumulate. Pot apărea flash-uri cu evenimente trecute, nu tocmai plăcute, sau amintiri ce apar sub forma unor stări de sensibilitate, de tristețe. Rămâi deschisă și iubitoare cu tine însăți! Nu uita că tu ești cea mai bună prietenă a ta și prin aceste acțiuni îți mângâi și îți vindeci trupul și sufletul!
Găsește punctul G și masează-l, apoi condu vibratorul de-a lungul peretelui vaginului, atinge cervixul și masează-l atât cât senzațiile pe care le ai îți permit. Cutreieră-ți tot vaginul și dacă găsești puncte dureroase stăruiește asupra lor și în timp ce le masezi caută să ai o stare interioară potrivită: trimite spre acele zone gânduri de iubire și îmbrățișează-te neîncetat, dispersând acele tensiuni.

De asemenea poți folosi și un dildo. Piața este la fel de generoasă și în privința aceasta. Dar, ca și în cazul vibratoarelor, trebuie să ai în vedere mai mulți factori atunci când îți alegi dildo-ul: duritate, grosime, textura și mărimea. Materialele din care sunt confecționate, de obicei, sunt:

 

vibrator-iepuras-din-silicon

1.Vibrator din silicon: Este dotat cu o mica formatiune pentru satisfacerea clitorisului, are sapte viteze cu ritmuri diferite si reprezinta obiectul de nelipsit din „garderoba” feminina.

 

 


sil-a-gel-didouri-duble2.Vibrator din sil-a-gel cu doua capete: Pentru persoanele altruiste, care nu au nici o problema in a imparti orice! Sil-a-gelul este un material complet sigur pentru corp.

 

 

vibrator-din-sticla3.Vibrator din sticlă: Reprezinta un accesoriu extrem de elegat si rafinat. Sticla este borosilicata, rezistenta la temperature ridicate, conceputa special ca o bagheta „magica”.

Amintește-ți să faci și exercițiile Kegel în timpul masajului! Mult succes!

 

Share.

Leave A Reply