Masajul erotic pentru femei – un beneficiu pentru ambele sexe

0

În discutarea mulțimii de beneficii pe care masajul erotic le are pentru bărbați, nu uităm, totuși, să ținem cont și de reprezentantele sexului frumos. Masajele erotice sunt și pentru femei, iar beneficiile sunt pentru ele cel puțin la fel de numeroase ca și pentru bărbați, dacă nu chiar mai multe. Partea interesantă aici este că îi putem considera pe bărbați beneficiarii indirecți ai masajelor erotice pentru femei, fără a glumi deloc. O experiență extraordinară, un timp special și delicios petrecut de către o femeie într-un masaj erotic sau tantric nu o va încânta doar pe ea, ci și, indirect, pe partenerul ei, pe iubitul sau soțul ei.

Având parte de experiența deosebită a unui masaj erotic, chiar bărbatul este cel care îl poate recomanda iubitei sale, căci își dorește ce e mai bun și pentru ea, nu doar pentru el. Iar un masaj erotic poate fi cu siguranță una dintre cele mai deosebite experiențe pe care cineva le poate avea în timpul său liber. Făcând-o pe iubita sa fericită, bărbatul își crește, totodată, propria sa fericire.

Masajul zonei intime în cazul femeii

Experiența masajului tantric poate fi la fel de bună pentru femei ca și pentru bărbați. Desigur că sunt mult mai mulți bărbații care vin pentru masajul erotic față de numărul de femei, dar, totuși, numărul femeilor care află despre aceste masaje crește tot mai mult și ele sunt deschise să îl încerce fără a sta prea mult pe gânduri. Și există o diferență chiar mare în cazul masajelor erotice pentru femei: în masajele erotice nu este recomandat deloc să se maseze, nici măcar să se atingă zonele genitale ale bărbaților din cauza controlului sexual mai greu de realizat pentru bărbați în comparație cu femeile. Energia sexuală și erotică a bărbaților este deja concentrată, în cea mai mare parte a ei, pe această zonă specifică, o diferență față de femei; cât despre ele, femeile sunt capabile mai ușor să își mențină controlul asupra energiilor erotice și sexuale mereu, nu doar în timpul masajului erotic. De aceea nu este la fel de mare posibilitatea ca o femeie să își piardă potențialul erotic în timpul masajului erotic din cauza plăcerii intense pe care o resimte în acele momente și din cauza trezirii energiilor. Deci, în cazul femeilor, atingerea și masarea blândă a zonei genitale nu este doar permisă, ci chiar recomandată cu putere. Mai mult decât atât, acest tip de masaj al părților intime are o mare importanță pentru armonizarea energiilor, pentru eliberarea tensiunilor și pentru a le face mai conștiente de propriile energii erotice.

În afară de această mare diferență între masajul erotic pentru femei și pentru bărbați, femeile mai pot beneficia și de masajul din partea bărbaților, nu doar de cel din partea femeilor; dar un oaspete bărbat va avea întotdeauna ca maseuză o femeie (sau cel puțin una).

Toate celelalte beneficii pe care le au bărbații în urma masajului erotic le vor încânta și pe femei. Și ele se pot bucura de deliciile unui masaj body-to-body, de relaxarea urmată de atingerile senzuale, de efectele terapeutice și de pacea care apare treptat în ființa lor. În cazul lor, o sesiune standard de masaj durează două ore în loc de o oră și jumătate, ca în cazul bărbaților, datorită masajului zonei intime care se adaugă pentru ele.

Puteti afla mai multe despre masajul erotic, pe oriental-massage.ro – Erotic Massage in Bucharest.

 

Share.

Leave A Reply