Merita achizitionarea unei masini de spalat cu uscator?

0

Aproape in fiecare locuinta in care ai intra o sa gasesti inevitabil si o masina de spalat, fie ca vorbim de una mai veche, ori de una de generatie mai noua. Ne place sa purtam mereu haine curate, abia spalate si care sa aiba inca acel miros placut al lenorului folosit, dar nu ne place insa sa le spalam „de mana”, deoarece procesul poate fi unul destul de lung si obositor. Preturile au devenit unele mai mult decat accesibile in momentul de fata, asadar chiar nu se mai justifica sa spalam manual.

In acest articol nu vom vorbi despre masinile de spalat obisnuite, ci le vom avea ca subiect principal al discutiei pe cele care sunt echipate si cu un uscator. De ce? Pentru ca acestea practic sunt mai utile decat modelele clasice, ajutandu-ne sa si uscam rufele spalate, fara a mai depinde de o serie de factori (vara, de exemplu, este foarte usor sa ne uscam rufele, deoarece este cald afara, iar razele soarelui ajuta in evaporarea apei, insa iarna poate reprezenta un adevarat cosmar acest lucru).

Da, nu ne vom putea astepta chiar la aceleasi performante precum cele ale unei masini de uscat rufe, dar acest lucru este si normal, din moment ce suntem in fata unui model hibrid, daca putem spune acest lucru. Chiar si asa, este imposibil sa nu ii recunosti utilitatea. In general „neajunsurile” pot fi observate in ceea ce priveste capacitatea de uscare, unde esti limitat la o anumita cantitate de rufe, mai mica decat in cazul uscatorului, dar putem trece usor cu vederea peste acest aspect, deoarece putem sa uscam doar hainele de care avem urgenta nevoie, in timp ce pe celelalte le vom lasa sa se usuce in mod obisnuit, ori in a doua sesiune de uscare.

Am discutat mult mai multe pe marginea acestui subiect in articolul cu informatii utile despre masinile de spalat cu uscator, deci daca vrei sa afli mai multe sfaturi utile atunci te invitam sa il citesti si tu. Revenim la intrebarea din titlu si iti spune ca (in cazul in care nu ti-ai dat deja seama de acest lucru), noi recomandam cumpararea unui astfel de aparat electrocasnic datorita modului in care ne usureaza foarte mult viata, dar si a faptului ca ne permite sa avem mereu la indemana hainele preferate curate si impecabile.

Cum alegi cea mai buna masina de spalat rufe cu uscator? Aici depinde de mai multe lucruri (nu, numele producatorului nu este unul dintre ele, desi poate juca un anumit rol in ceea ce priveste calitatea constructiei), iar primul la care trebuie sa te uiti este capacitatea de spalare si uscare a aparatului electrocasnic. Este mai mult decat evident faptul ca tu o sa alegi tinand cont de cat de mare este familia ta (de exemplu, daca ai o familie numeroasa, formata din 4 persoane, atunci capacitatea trebuie sa fie de minim 7-8 kilograme) ori de cat de des vrei sa speli o cantitate mai mare de haine.

Viteza de centrifugare reprezinta si ea un element de care trebuie sa tinem cont, alaturi de numarul de programe pe care ni le pune masina la dispozitie, pentru diferitele tipuri de tesaturi. Deoarece vorbim de prezenta unui uscator, nu trebuie sa uitam nici de necesitatea prezentei unui senzor de umiditate / termostat.

Share.

Leave A Reply