Nu trebuie sa ne prinda toamna si iarna fara o patura

0

Putem trece cu vederea foarte usor asupra importantei pe care o patura o are intr-un apartament. Pe langa modul in care aceasta ne poate incalzi atunci cand temperaturile de afara scad, un astfel de accesoriu de pat este de-a dreptul esential pentru toti cei care locuiesc intr-o zona montana sau care sunt mai frigurosi de la natura. Dar cum exact alegem o patura si care sunt secretele achizitionarii produsului perfect?

Raspunsurile le veti afla in cadrul acestui articol!

In primul rand atunci cand ne alegem urmatoarea patura groasa pentru pat trebuie sa ne gandim la materialul din care dorim ca aceasta sa fie realizata. Spre exemplu, daca avem nevoie de o patura care sa ne fereasca de temperaturile scazute de afara si care sa fie foarte rezistenta, atunci lana este decizia cea mai buna si de asemenea si populara in randul tuturor. Lana este un material natural care functioneaza foarte bine atuncic and este folosita pentru invelire sau chiar si pentru umplerea unei pilote.Cu toate acestea, are si dezavantajele ei, spre exemplu lana este greu de ingrijit si daca nu ascultati de indicatiile producatorului aceasta se poate deteriora foarte rapid in urma unei spalari ne-conforme. De asemenea, exista si foarte multe persoane care sunt alergice la lana sau care pur si simplu nu suporta senzatia pe care aceasta o are asupra pielii. De aceea, producatorii s-au orientat si catre alte materiale, precum bumbacul ranforce, care la ora actuala este algerea cea mai populara. Acesta, permite oricarei persoane, indiferent de buget sa isi achizitioneze o patura groasa care sa ii permita sa doarma confortabil pe timpul iernii. Bumbacul ranforce est eo forma derivata din bumbacul 100% care are un mod diferit de dispunere a fibrelor textile. Astfel, acesta este mult mai rezistent, moale, pufos si matasos decat bumbacul clasic. Acesta este perfect mai ales pentru paturile destinate folosirii de catre cei mici deoarece nu retine cumezeala, gestioneaza foarte bine temperatura si de asemenea este si foarte rezistent. Gratie fibrelor sale, bumbacul ranforce poate fi imbogatit de catre producatori cu diferite designuri, inedite sau poate fi colorat in diferite moduri, fapt care il determina sa fie o alegere perfecta tuturor celor care vor sa reimprospateze atmosfera din dormitoarele lor fara sa trebuiasca sa varuiasca sau sa schimbe mobila.

Atunci cand va alegeti urmatoarea paturi trebuie sa aveti in vedere si culoarea acesteia. Ea va fi pozitionata pe cea mai voluminoasa piesa de mobilier din cmera, respectiv pe pat, tocmai de aceea, cromatica urmatoarei voastre paturi este extrem de importanta. Ea trebuie ori sa se asorteze perfect cu restul culorilor din camera in care va fi folosita, ori sa aiba o culoare complementara cu celelalte piese de mobilier. Cea mai buna modalitate prin care puteti obtine o armonie cromatica in dormitorul vostru este sa alegeti culori complementare, spre exemplu, daca ati varuit incaperea in alb, iar mobilierul este de culoarea mahonului, atunci trebuie sa alegeti o patura de pat deschisa la culoare, dar nu stridenta. Nu trebuie sa atrageti atentia privitorului intr-un mod direct asupra patului vostru, tocmai de aceea echilibrul cromatic este foarte important atunci cand va alegeti urmatoarea patura de pus pe pat.

Daca sunteti in cautarea unei paturi pentru camera celui mic in schimb, atunci puteti opta pentru o culoare vie, copilareasca, o cromatica care sa ii starneasca imaginatia, sa il determine sa se simta confortabil in propria sa camera si sa il indemne la somn atunci cand nu doreste sa doarma. Astfel, veti reusi sa ii creati un grad de confort superior celui mic, mai ales daca alegeti o patura care sa ii ofere o senzatie de rasfat si alintare atunci cand se inveleste cu ea.

Nu este nimic mai special decat alegerea unei paturi pufoase si groase care sa va descante simturile de fiecare data cand o atingeti. Tocmai de aceea, puteti vizita intreaga gama de produse disponibile la Vise Pufoase pentru a gasi exact tipul de patura care va place cel mai mult si care va va permite sa aveti un somn odihnitor, relaxant si care sa va umple de energie.

Vise Pufoase este magazinul perfect de unde puteti achizitiona lenjerii de pat dar si alte accesorii care sa va imbunatateasca calitatea somnului!

Share.

Leave A Reply