Nunta ta: coafura

1

Despre nunta am mai vorbit intr-un articol precedent cand v-am prezentat cateva chestiuni despre fotograful de nunta, cum ar trebui sa fie el, ce ar trebui sa cereti de la el si cat ar trebui sa coste o sedinta foto. Astazi vom vorbi despre coafura de nunta si cum ar trebui sa arate ea pentru ca ziua nuntii sa fie nu printre cele mai importante zile ale tale ci tocmai cea mai importanta zi din viata ta.

 
Exista un mit in ceea ce priveste coafurile de nunta potrivit caruia, miresele ar trebui sa fie extrem de impopotonate ca sa fie considerate mirese. Cine nu a auzit de coafura numita in limbaj urban „sarmale”? Probabil ca toata lumea.

Cu totii radem de aceasta denumire desi in secret, unele dintre noi inca o mai practicam. Pentru ca doar asa s-au obisnuit coafezele sa ne aranjeze si pentru ca e mai simplu asa decat sa te gandesti la ceva original. O mireasa este sau ar trebui sa fie originala, drept pentru care, absolut orice detaliu din viata ei ar trebui sa fie original, inclusiv coafura.

 

Charlize-TheronDesi suna paradoxal, in Romania, o coafura simpla te va scoate din anonimat. In Romania, banalul a devenit tocmai complicatul, simplitatea facand nota discordanta in acest sens. Nu ai sa te simti cu adevarat speciala decat daca abordezi o coafura de bun simt.

 

Spre exemplu, sa ne amintim coafura lui Charlize Theron si sa luam aminte. Actrita a dat intotdeauna dovada de un bun simt extraordinar atunci cand si-a ales coafurile, iar atunci cand a venit momentul nuntii ei, nu a facut vreo exceptie.

 

Un alt exemplu de coafura simpla de nunta este elegantul coc. Cu o asa coafura nu ai cum sa dai gres, ba chiar vei fi asemuita cu una din elegantele reprezentante ale anilor ’20 si ’30.

 

De asemenea, o atentie sporita trebuie acordata accesoriilor ce le aplicati in par. Nu trebuie sa va incarcati cu foarte multe si nici sa aiba culori foarte multe. Trebuie tinut cont de paleta de culori dar si minimalism. Nimanui n-are sa-i placa o mireasa cu verze in par. Daca sarmalele sunt old fashioned, tot ce putem spune este ca nici sarmalele cu varza nu sunt acceptate, nu de regulile bunului simt despre care mentionam mai devreme.

Orice ati face in ziua voastra de nunta, lasati de-o parte tot ce ati auzit de la mamele si vecinele voastre si faceti tot posibilul sa va simtit voi bine in pielea voastra!

 

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Cercei pentru barbati - modele si recomandari - FitFashion.ro

Leave A Reply