Pantaloni bărbaţi, de vară – modele in trend

0

Vara a venit şi cu această ocazie sunt sigură că vrei să-ţi completezi garderoba cu noi pantaloni de vară. Ştiu că acest lucru este mai dificil decât achiziţionarea oricărui alt articol de îmbrăcăminte, de aceasta, vin în intâmpinarea ta, cu aspectele cele mai importante de care trebuie sa ţii cont pentru ca pantalonii tai de vară să fie perfecti pentru tine.

vezi-pret-model

Cumpărarea pantalonilor este o decizie foarte importantă a bărbaților. Achiziționarea cămășilor, a bluzelor, a pantofilor este cât se poate de ușoară, dar când vine vorba de pantaloni le este foarte greu. De ce? Deoarece sunt mai multe aspecte de care trebuie să țineți cont: croială, material, culoare, dacă este un blug prespălat, dacă este skinny, drept sau larg etc.

Chiar dacă bărbații sunt în general, foarte simpli, cel puțin în comparație cu femeile, atunci când vine vorba de haine, cred ca toți bărbații devin complicați.

Pentru a reuși să-ți achiziționezi pantaloni de vară potriviți pentru tine, ține cont de următoarele lucruri:

Culoarea

Anul 2016 este anul culorilor, astfel că pe lângă cromatica foarte plăcută, acest aspect ne ajută foarte mult în a avea stări de spirit pozitive și relaxante.

Alege pantaloni de vară, scurți sau lungi în culori calde, vii și în tonuri deschise. Dacă optezi pentru culori vii, combină pantalonii cu tricouri sau bluze de culoare deschisă.

Dacă ești un adept al bermudelor și al pantalonilor chino, la capitolul culori ai de ales dintr-o gama largă, de la negru, kaki, gri, crem şi bleumarin la culorile vii precum galben, portocaliu, rosu la cele de albastru şi verde care sunt în vogă în acest an.

Croiala

Fiecare bărbat are un corp diferit și fiecare are gusturi diferite. Există bărbați cărora li se potrivește și le place modelul skinny al pantalonilor, altora li se potrivește și prefera un model mai drept.

Un alt aspect important este să țineți cont de croiala pantalonilor și mă refer aici la buzunarele pantalonilor. Este foarte important să țineți cont de forma corpului dumnevoastră astfel încât să alegeți acei pantaloni care vă avantajează. Alegeți mereu ceea ce vi se potrivește și vă place, indiferent de tentindeţele anului. Pantalonii de vară ii poți găsi sub formă de pantaloni scurți, bermude, pantaloni casual sau pantaloni pe care eu îi numesc pantaloni de vară mai formali, pentru ocazii mai speciale.

Pentru că zilele de vară sunt călduroase, pantalonii de vară trebuie să fie dintr-un material subțire, ușor, plăcut la atingere și cu o croială cât mai simplă pentru a nu vă supraîncălzi și a vă simți confortabil.

Stil

Cu toții știm că bărbatul este o ființă practică, pragmatică şi mentală. Chiar dacă aceste calităţi sunt impresionante, în domeniul vestimentație dacă ești un bărbat mult prea practic, uneori nu este cea mai bună opțiune.

Pentru majoritatea bărbaților, vara înseamnă tricouri, pantaloni scurți sau bermude, sandale sau șlapi și de cele mai multe ori, în acest anotimp vor să fie cel mai “relaxați” la capitolul stil. De aceea, trebuie sa știi următoarele

Pantalonii scurți

Evident, este alegerea cea mai bună și cea mai agreată de către cei mai mulți bărbați, însă insist și mai mult să vă precizez că aceștia trebuie integrați în ținute office, fiind purtați cu sacouri și/sau cămăși.

Dacă sunteți unul dintre bărbații foarte practici, puteți combina pantalonii scurți cu tricouri polo, dar nu uitați de ochelarii de soare și de alte mici accesorii pentru a vă ajuta să obțineți un stil casual.

scurtiiPantalonii albi şi Chino colorați

Pantalonii colorați sunt mereu alegerea excelentă pentru sezonul cald. De asemenea, pantalonii albi se păstrează și anul acesta în tendinţe fiind foarte potriviți pentru sezonul primăvară-vară.Chino

Jeanșii

Motivele pentru care se poartă blugi și nu se demodează sunt multiple, dar pe scurt denimul nu s-a demodat, ci sunt în continuare în tendințe. Se poartă atât blugii simpli, clasici, cât și cei cu tăieturi sau prespălați.denim

Stilul practic al bărbatului clasic se reflectă și în cazul achiziționării produselor. Astfel de cele mai multe ori bărbații caută perechea de pantaloni cea mai convenabilă ca preț. Cumpărarea unor pantaloni ieftini nu este tocmai o soluție bună. Optați pentru calitate. Investiți în pantalonii de vară care vă plac și care vi se potrivesc.

vezi-pret-model

Sper ca aceste sfaturi să vă fie de folos pentru a vă simți în fiecare zi, relaxați și mulțumiți de alegerile pe care le faceți.

 

Share.

Leave A Reply