Parfumul cu feromoni – placut si excitant

0

Încă din cele mai vechi timpuri oamenii preocupați de aspectul erotic al vieții au descoperit beneficiile celei mai puternice arme din arsenalul sexual atât al bărbaților cât și al femeilor: parfumul natural, mai ales cel eliminat de corp atunci când suntem excitați. Odată cu trecerea timpului au căutat soluții pentru îmbunătățirea și adăugarea de noi miresme acestui parfum.

images4NBD3LIS

 

Una dintre cele mai ingenioase descoperiri o reprezintă parfumul cu feromoni, care accentuează mirosul natural al trupului, oferindu-ne o cantitate însemnată de feromoni care sar în ajutorul nostru în cele mai importante momente ale interacțiunii cu sexul opus.

 

Fiecare bărbat și fiecare femeie își are mirosul propriu și anume parfumul care reiese din combinația diferitelor emanații ale subțioarelor, organelor genitale, ale părului, inclusiv a fiecărei părți a pielii trupului.

Acesta este mirosul care atrage persoanele de sex opus în funcție de afinități. Parfumul acesta, care poartă și numele de „cassolette”, nu este niciodată neplăcut, cu excepția situațiilor în care nu este respectată o igienă adecvată a trupului.

Există bărbați și femei care au un simț olfactiv mult mai dezvoltat decât cel comun, și care sunt mai sensibili și impresionabili din punct de vedere erotic, dar cu toții reacționăm într-o măsură mai mică sau mai mare, inconștient sau conștient la feromonii celor din jurul nostru.

parfum-cu-feromoni-pentru-barbati.jpg 2

 

 

Pe piață există  parfumuri cu feromoni atât pentru bărbați cu o concentratie mare de feromoni, cât și parfumuri cu feromoni pentru femei ce emana o esență seducătoare irezistibilă pentru sexul tare.

 

 

 

Cum actioneaza, de fapt, un parfum cu feromoni?

Feromonii sunt hormonii eliminați de corp atunci când acesta este excitat, având rolul de a atrage persoanele de sex opus. După același principiu funcționează si „semnalizarea” sexuală cu care sunt înzestrate animalele. Ele chiar au anumite rituri de împerechere în timpul cărora corpul lor secretă anumiți hormoni ce au scopul de a atrage partenerul potrivit.

Parfumurile cu feromoni reprezintă un afrodisiac prețios, care atunci când este folosit adaugă un plus de senzualitate, de sexualitate și chiar de încredere în sine, încredere de a acționa, de exemplu – în cazul unei persoane timide, de a intra în vorbă cu o persoană de care se simte atrasă.

parfum-cu-feromoni-pentru-femei

Parfum cu feromoni pentru femei

Pentru cuplurile deja închegate, parfumurile cu feromoni vin în întâmpinarea nevoilor, reaprinzând dorința sexuală și pasiunea. Bineînțeles acestea pot fi folosite în combinație cu celelalte afrodisiace de care piața abundă: lenjerii intime sexy, afrodisiace sub forma suplimentelor alimentare, stimulente sexuale etc.

Cei care sunt în căutare de noi parteneri, trebuie să aibă în vedere că aceste parfumuri își pot împlini cu adevărat rolul dacă se creează mediul proprice unei interacțiuni care să continue cu activități de ordin erotic.

De exemplu, atunci cand doresti sa creezi o atmosfera romantica, poti folosi lumanarile cu feromoni, ba mai mult: poti intinde pe corpul partenerului  pudra de corp cu feromoni, cu diferite arome ce alintă pielea cu o strălucire senzuală, irezistibilă.  Pun pariu ca de  asta nu ai auzit, asa este?

 

Este indicat ca  parfumurile cu feromoni  să se folosească înainte de a merge la întâlniri sau în locuri în care atracția sexuală este de bază: petreceri, cluburi, discoteci în aer liber etc.

Si daca tot am aflat, de ce sa nu folosim eficient aceste imbatabile „chei” ale seductiei? Tu le-ai folosit vreodata?

 

Share.

Leave A Reply