Prima dată când faci dragoste

0

Draga mea, dacă citești aceste rânduri acum, vreau să te felicit!

Te felicit pentru că încă porți în tine mireasma purității, în forma sa cea mai delicată și neîntinată. Te felicit pentru că ești curioasă și vrei să afli care e cea mai bună atitudine pe care să o ai înainte de a începe să mergi pe acest drum plin de mistere și provocări minunate al sexualității! Și bineînțeles și atitudinea pe care o vei avea după ce vei gusta din nectarul trăirilor minunate pe care ți le oferă amorul! Acest drum nu se sfârșește niciodată! Și e plin de provocări și de secrete!

Ce trebuie să știi înainte de a face dragoste?

Că a face dragoste este cel mai sublim mod în care poți cunoaște pe cineva. E cel mai minunat mod de a te cunoaște pe tine însăți și de a merge până în profunzimile ființei tale. Dar nu este un lucru ușor! A face dragoste este o artă! Și de tine ține, draga mea, să devii un artist desăvârșit în această direcție și să îi înveți și pe cel/cei pe care îi iubești să facă din fiecare atingere, din fiecare sărut și din fiecare mângâiere o sărbătoare a senzualității!

Eu și cu prietenele mele, cu care deseori împărtășim secrete ale dormitorului, avem o glumă: Amorul este foarte periculos! Te poate face să mori!!!… de plăcere!

Citește! Informează-te! Amorul nu este nici pe departe doar acea interacțiune rudimentară, instinctuală, animalică la care s-au oprit mulți oameni.

În trecut amorul era considerat ceea ce ar trebui considerat și astăzi – o interacțiune sacră, care, în forma sa pură și curpins de iubire, nu are nimic de-a face cu păcatul.

kama sutra fitfashionDe exemplu, în secolul IV e.n., Vatsyayana, un mare învățat, a scris Kama Sutra, un îndrumar erotic. În acea perioadă arta erotică era considerată a fi o știință anexă a tradiției mistice, religioase, făcând parte din educația pe care o primeau copiii încă de la vârste timpurii. În această carte vei găsi informații care te vor ajuta foarte mult în cadrul experiențelor de care vei avea parte! În ea sunt descrise de la tipuri de mângâieri, la tipuri de penisuri și compatibilitatea lor în funcție de mărimea… vaginelor!

 

femei fantana fitfashionO altă carte pe care ți-o recomand pentru că descrie într-un mod savuros dar plin de sinceritate și onestitate realitatea sexualității este Întâlniri cu femei-fântână. Aceasta adună mărturii ale femeilor curajoase, deschise, dezinhibate și înzestrate cu fascinante calități erotice.

 

 

Ce trebuie să ai înainte de a face dragoste?

Curaj și curiozitate. Și să simți iubire! Cu cât capeți mai multă experiență, cu cât conștientizezi tot mai mult că pentru o femeie planul sexual e în strânsă legătură cu planul afectiv. Și vei putea face diferența dintre a face dragoste cu un bărbat pe care îl iubești și care te iubește, și a face sex din curiozitate cu un bărbat care nu consideră cu adevărat că tu ești iubita lui.

Să fii curioasă să descoperi cât mai multe senzații cu bărbatul pe care îl iubești! Să fii curioasă să descoperi multitudinea de poziții sexuale și ce le face să fie diferite, în funcție de trăirile pe care ți le oferă!

sex fitfashionÎți recomand să vezi și filmul Sex – The Secret gate to Eden! E foarte captivant și îți deschide noi viziuni asupra sexualității!

Îți dorim o călătorie plină de surprize încântătoare pe noul drum pe care vei porni! Cel mai plăcut dintre toate!

Share.

Leave A Reply