Sexting! La ce ajută mesajele cu tentă sexuală

0

Sextingul, în caz că încă nu ai aflat, este o combinație între sex și texting, adică mesaj text. Poate să însemne o mulțime de lucruri: de la mesaje cu tentă sexuală, schimb de fotografii sau selfie-uri nud sau seminud prin intermediul telefonului.

Schimb de cuvinte incendiare ziua, când poate ești la birou, scenarii erotice seara, poze revelatoare… Sexting nu mai e un fenomen nou, dar merită să-l încerci. Uite de ce.

Ei bine, da! Sexting-ul ajută la creșterea stimei de sine. Este o metodă inedită ce presupune detașare și dorința de a lăsa frâu liber imaginației, și chiar dacă la început poate fi ușor intimidant, datorită faptului că te afli la adăpostul telefonului poți dovedi o deschidere mult mai mare.

Ideea de a trimite mesaje cu un conținut sexual, de a-ți incita partenerul sau partenera, ba chiar un necunoscut, ideea de flirt și mai ales posibilitatea de a spune în cuvinte sau poze ceea ce ai vrea să-i faci celuilalt, poate ajuta relația în sine și oferă posibilitatea unei noi viziuni.

Sextingul ajută relațiile romantice. În circumstanțele corecte – dacă excludem ipoteza că fotografiile tale ar ajunge în locul sau la persoana greșită și ar putea să reprezinte o reală problemă – sextingul e avantajos. Mesajele sexy pot avea ca efect o relație sexy.

Unul dintre avantajele sextingului este acela că  reprezintă, pentru persoanele timide, metoda ideală de a-și exprima fanteziile și cele mai intime gânduri pe care nu ar îndrăzni să le mărturisească personal partenerului. În acest mod, sextingul reprezintă o cale discretă, dar eficientă de a-ți cunoaște partenerul mai bine și a atinge un alt nivel de comunicare cu acesta. De asemenea, sextingul reprezintă o formă de seducție foarte rapidă și de succes. Un alt mare avantaj al sextingului este că poți primi mesaje oriunde, inclusiv la serviciu, dacă ai atenție distributivă.

Schimbul de mesaje sexuale poate însenina ziua oricui. Trăim într-o lume în care tehnologia este peste tot și oamenilor le e mult mai ușor să se conecteze online, decât în viața reală. Expeditorul este provocat să fie mai creativ, să trimită cu încredere mesaje pe care în mod normal nu le-ar expedia. Dacă înainte se discuta despre sex cu perdea, acum cu siguranță nu mai este un subiect tabu ci unul firesc.

Dacă te afli în impas în relație, a intervenit obișnuința, sexul nu mai este atât de des sau de bun ca înainte….
încearcă sextingul. Imaginează-ți că ești prinsă în multitudinea de treburi zilnice, ocupată cu viața cotidiană, și primești un astfel de mesaj. Cu siguranță ziua devine mai bună și zâmbetul este din nou pe buze. Același impact îl poți avea și tu asupra partenerului. Fă-l să-și dorească să vină mai repede acasă. 

Învinge-ți timiditatea! Creativitatea este evident necesară pentru sexting, nu poți trimite iar și iar același mesaj, nu poți excita la infinit cu aceleași replici. Provoacă-te, dă-ți voie să-ți cunoști această latură și să o dezvolți. Depășește-ți timiditatea și limitele! Nu știi niciodată ce impact poate avea asupra ta. Prin simplul fapt că îți dai voie să faci ceea ce simți, că mergi un pic mai departe decât ai îndrăzni în mod normal, ajungi să te accepți și să te placi așa cum ești. Folosește-ți imaginația, joacă-te cu cuvintele, provoacă și lasă-te provocată.

Ceea ce este important însă este faptul că sextingul trebuie să aibă loc cu acordul comun al ambilor parteneri. Nu trebuie să te simți presată dacă partenerul tău vrea asta și tu nu. Dar nu îți imagina că e ceva anormal. E un comportament sexual cât se poate de normal, care poate face bine relației voastre. Tu ai încercat? Cum ți se pare?

Share.

Leave A Reply