SUTIENE GAIA – reduceri de pana la 40%

0

Sutienul este cel mai important obiect de lenjerie din garderoba unei femei. Mereu trebuie să alegem sutienul potrivit mărimii sânilor noştri, atât pentru sănătate, dar şi pentru aspectul perfect al oricărei ţinute vestimentare pe care alegem să o purtăm.

Unul dintre sutienele GAIA poate fi pentru tine, deoarece ai la dispoziţie o gamă largă de modele, clasice sau la modă din materiale de calitate superioara precum mătasea, dantela, satinul elastic sau microfibra.

vezi-pret-modelÎn perioada 7 – 13 Iulie veți găsi produsele Gaia la reduceri de pana la 40%.

sutiene Gaia

Profită de acestă oferă pentru achiziționarea unui nou sutien, fie pentru o rochie sau o piesa vestimentară anume, fie pur și simplu pentru că simțim să ne dăruim ceva de calitate, în care să ne simțim confortabil și mereu sexy.

În gama Gaia vei găsi o varietate de modele  de sutiene întărite, semi- întărite sau bardot, dar și o varietate de culori pe lângă clasicele, dar mereu sexy, sutienele albe și negre. Tot la Gaia găsim, în funcție de preferințe, modele de sutiene cu balene sau fără balene, astfel că avem o reală șansă să ne găsim sutienul potrivit.

 

 

Share.

Leave A Reply