Trucuri de stil care te fac să arăți mai slabă decât ești

0

Dacă nu ești mulțumită de silueta ta și ai vrea să mai scapi de câteva kilograme poți să te folosești de mici trucuri  de stil care să te ajute să arăți mai bine în doar câteva minute.

Regula de bază este să maschezi zonele cu probleme și să te folosești de haine, machiaj și coafură pentru un efect de „subțiere”.

Iată câteva ponturi oferite de stiliști pentru ținute care te fac să arăți mai subțire!

1. Poartă tocuri!

În aproape orice situație, tocurile îți vor „alungi” silueta, făcându-te să pari mai slabă, și îți vor conferi în același timp un aer impunător.

Alege cu grijă încălțămintea: spune „nu” sandalelor cu baretă pe glezne dacă vrei ca acestea să nu pară prea groase și nu purta tocuri mai înalte de 10 centimetri, mai ales dacă nu ești obișnuită. Alege tocuri pătrate sau în formă de triunghi cu baza răsturnată (pentru ocazii speciale) mai degrabă decât tocurile stiletto.

2. Alege pantalonii cu talia potrivită

Dacă ai probleme cu colăceii din jurul abdomenului, evită pantalonii cu talie joasă. Aceștia îți vor scoate în evidență imperfecțiunile și îți vor scădea moralul și încrederea în tine. În schimb, fustele și pantalonii cu talie înaltă te ajută să pari mai suplă, prin efect optic

3. Construiește ținute monocrome

O ținută neagră din cap până în picioare va arăta întotdeauna rafinat, dar și alte culori, precum roșul, verdele sau albastrul te pot subția. Look-ul monocrom va crea o linie verticală, făcându-te să pari mai înaltă și mai suplă decât ești în realitate.

4. Renunță la hainele prea strâmte

Hainele prea strâmte sunt cel mai mare dușman al siluetei tale. Ele nu te vor ajuta să pari mai slabă, ci îți vor scoate în evidență toate formele. Nici hainele foarte largi nu sunt o soluție potrivită pentru tine. Alege haine potrivite ca mărime, care să urmeze frumos linia corpului, dar care să nu se lipească de tine. O pereche de blugi închiși la culoare, puțin evazați, purtați cu pantofi cu platformă și care să treacă peste toc, te vor face să arăți mai înaltă și mai slabă.

5. Investește în lenjerie modelatoare

Dacă ai probleme în zona abdomenului și vrei să ascunzi colăceii ori să obții rapid un efect de ridicare al feselor, poartă o lenjerie modelatoare. Aceasta va da impresia unei talii mai subțiri și mai bine definite. Nu o purta zi de zi, deoarece poate îngreuna circulația sângelui.

6. Poartă rochiile petrecute

Rochiile petrecute par retro, sunt sexy și avantajează absolut orice siluetă, dacă alegi măsura, materialul și culoarea potrivită.

Cum să pari mai slabă în funcție de forma corpului

Dacă partea superioară a corpului este mai mare: investește într-un sutien de calitate și evită blugii skinny deoarece te vor face să pari disproporționată. Îmbracă o cămașă la baza gâtului, care să se prelungească până aproape de genunchi.

Dacă partea inferioară a corpului este mai mare: chiar dacă bluzițele băgate în pantaloni sunt din nou în trend, cel mai bine ar fi să eviți acest gen de outfit. Poartă o bluză cu guler mai înalt, care să atragă atenția asupra feței și o fustă în formă de A.

Dacă zona abdomenului este mai mare: pantalonii cu talie joasă nu sunt prietenii tăi. Alege pantaloni cu talie înaltă și evită cămășile sau bluzele strâmte pe corp.

Nu uita că, pe termen lung, activitățile sportive și o dietă echilibrată și sănătoasă ajută la atingerea și menținerea greutății dorite!

Share.

Leave A Reply