Cadouri de Valentine’s Day pentru el

0

Sărbătorită în fiecare an pe 14 februarie în majoritatea țărilor lumii – “Valentine’s Day”- (denumire preluată de la americani), “Ziua îndrăgostiţilor” (la români) sau “Ziua tuturor inimilor” (la suedezi), sărbătorește cel mai spectaculos sentiment cu care divinitatea ne-a binecuvântat.

Și cum Ziua Îndrăgostiților se apropie, suntem cu toții în febra pregătirilor: cum să ne surprindem jumătatea, cum îi demonstrăm dragostea și mai ales ce cadouri să cumpărăm? De multe ori alegerea cadoului este dificilă, pentru că ne dorim să fie ceva cu semnificație, ceva care să-i facă plăcere și evident care să îi amintească de noi. Pe lângă tradiționalele bomboane în formă de inimioară și ursulețul de pluș, pe care este inscripționat celebrul “TE IUBESC”, sunt multe alte cadouri pentru care poți opta pentru persoana iubită în această zi specială. Dacă ai rămas în pană de idei, îți sugerăm câteva sfaturi care cu siguranță îți vor încânta jumătatea!

Aparat de ras electric performant

Deși nu pare la prima vedere cine știe de cadou, un aparat de ras performant va fi extrem de apreciat, pentru simplul motiv că bărbații pun preț pe astfel de obiecte de îngrijire personală. Iar dacă partenerul tău este unul pedant, căruia nu-i place să iasă din casă nici măcar la piață fără să fie fresh, atunci un aparat de ras electric de ultima generație va fi un cadou extrem de apreciat.

Un cadou hazliu

Dacă ești o persoană veselă și el este la fel, alege-i un tricou, lenjerie sau orice alt articol cu un mesaj hazliu. Se va amuza și-i va plăcea foarte mult!

O cină pregătită acasă

Bărbații adoră femeile care gătesc. În special atunci când cina este pregătită pentru el. Dacă ții cont și de preferințele lui, este minunat! O cină simplă se termină cu ciocolată. Adaugă o lumină difuză, muzică în surdină și creează decorul perfect pentru o seară romantică.

O pereche de căști pentru alergat

Dacă partenerul tău este genul sportiv și îi place muzica, îl vezi mereu cu căștile pe urechi când iese din casă, cel mai potrivit cadou pentru el ar fi o pereche de căști pentru alergat de calitate. Un secret în alegerea căștilor e să nu te zgârcești, pentru că elementul calitativ principal al acestora este sunetul.

Un parfum de brand

Femeile se pricep în general mult mai bine la alegerea celor mai bune parfumuri bărbătești, iar asta înseamnă că nu vei avea prea multe bătăi de cap dacă ești sigură că un astfel de cadou l-ar putea bucura. Oferta de pe piață este extrem de bogată, trebuie să ții cont doar de preferințele partenerului tău!

O sticlă de vin deosebită

Alcoolul a fost întotdeauna pe lista de cadouri pentru el. Bărbații apreciază atunci când primesc în dar, o sticlă de vin. Ideea li se pare și mai interesantă dacă licoarea este renumită pentru calitățile sale. Se simt încântați atunci când apreciezi gusturile lor rafinate.

Un ceas 

Pe lista de cadouri pentru bărbați, poți include ceasul de mână. Dar fii atentă la gusturile lui! Verifică înainte ce fel de ceas poartă. Nu vrei să faci o gafă atunci când vei alege firma producătoare sau cureaua ceasului. Unii bărbați, preferă ceasurile simple. Nu ar purta niciodată un ceas a cărui curea este strălucitoare sau extravagantă.

O poză în ramă cu o amintire frumoasă

Dacă relația voastră este la început sau poate nu, vrei să îi oferi de Sf. Valentin un cadou simbolic, ceva ce amintește de un moment plăcut petrecut împreună. În acest caz, e recomandat să alegi cadouri personalizate. O poză care imortalizează acel moment poate fi unul dintre cadouri pentru el.

Indiferent ce cadou vei alege, el trebuie să exprime, în primul rând sentimentele tale față de persoana iubită! Costisitor sau nu, el trebuie să fie ceva de neuitat! Doar este o zi specială din viața voastră, o zi în care sărbătoriți iubirea!

 

 

Share.

Leave A Reply