Idei de cadouri pentru sărbătorile de iarnă și nu numai- pentru EA

0

Atmosfera de Crăciunului ne aduce bucurie și ne amintește cu precădere de anii copilăriei, de emoția așteptării împodobirii bradului, de clipa la care visăm să-l întâlnim pe Moș Crăciun. Dincolo de faptul că este una dintre cele mai importante sărbători creștine, Crăciunul e așteptat cu mare entuziasm de toată lumea, indiferent de vârstă, uneori chiar și de religie. Sigur te gândești cu drag la cadourile lui Moș Crăciun, la colinde, la mirosul de brad și la vâscul din pragul ușii.

Și pentru că decembrie este și luna cadourilor, îți prezentăm mai jos câteva idei de cadouri de Crăciun pentru EA:

Dacă te-ai gândit la bijuterii, poți alege fără frica de a da greș un colier șic, care va da o notă aparte ținutei sale în seara de Crăciun, sau te poți opri asupra unei brățări cu flori din cristal, care cu siguranță că va fi un cadou impresionant și special.

Dar pentru că vremea rece deja s-a instalat, nu vei da greș nici cu o eșarfă bine aleasă, un fular sau șal, în funcție de culorile pe care femeia iubită știi că le preferă. Indiferent de culoarea sau nuanța pe care o alegi, eșarfele și fularele sunt călduroase și moderne. Cu siguranță ar fi un cadou minunat pentru orice femeie, fie că este vorba de soție, de soră, de mamă sau de prietenă. Poți alege eșarfe și fulare pe culori colorate sau reci, elegante și moderne.

Poți alege și varianta unei poșete, elegante și cu decorațiuni la modă. Pentru o garderobă completă, în pas cu tendințele actuale, poți alege din mai multe modele de genți, ceea ce contează este designul genții. Poți alege genți structurate, cu o formă rigidă, pătrate sau dreptunghiulare, de dimensiune medie, genți rotunde, genți mini, sau o geantă sac, care este la modă deja de câteva sezoane. Dacă știi că viitoarea posesoare a genții adoră să facă shopping, poți să alegi o geantă shopper cu margini rotunjite, încăpătoare, din material moale, o geantă care își schimbă forma în funcție de cât de multe lucruri vor fi în interiorul ei. Tot în tendințe se află și geanta cu mânerul cerc și geanta cu baretă lungă – crossbody bag, e o geantă care poate fi purtată zi de zi, în orice tip de ținute, în călătorii sau la club. Gândește-te ce culori preferă și alege pentru EA o geantă care să se potrivească cu stilul ei, o geantă de calitate!

Dacă știi că adoră să citească, poți să o surprinzi cu un ebook reader. Ebook readerele sunt foarte populare, poți stoca pe un astfel de aparat peste o mie de cărți. Dacă ți se par puține, gândește-te că un laureat al premiului Nobel pentru literatură – Winston Churchill – estima că într-o viață de om nu are cum să citească peste 5.000 de cărți. Așa că memoria unui ebook reader ar putea fără probleme să adăpostească toate cărțile de care EA va avea nevoie vreodată. Printre avantajele unui ebook reader se numără faptul că se pot stoca mii de titluri, astfel încât poți avea la dispoziție o bibliotecă imensă, e-Readerele nu obosesc ochii datorită ecranelor cu cerneală electronică și fac din lectură o experiență cu totul relaxantă. E-Bookurile nu se deteriorează în timp și ocupă un spațiu virtual redus, lectura electronică ajută la protejarea mediului înconjurător. Alege un ebook reader potrivit pentru EA, astfel încât să se bucure de cărțile citite!

Sărbători Fericite alături de cei dragi!

 

Share.

Leave A Reply