Inele de logodna – aur alb, diamant sau argint

5

Din timpuri imemoriale, inelul de logodna din aur a fost folosit ca un simbol al iubirii si angajamentului dintre doua persoane. Sunt utilizate pentru a castiga inima persoanei iubite si reprezinta totodata o promisiune fata de relatie si stabilirea unei securitati care sa ofere trainicie legaturii.

Desi inelele de logodna din aur alb, eventual cu diamante, sunt considerate a  fi bijuteriile ideale pentru a celebra un eveniment precum intemeierea unei familii, la fel de apreciate si placute sunt si cele mai putin costisitoare, din aur galben, care nu au in componenta pietre pretioase sau semi-pretioase.

Inele de logodna din aur alb

inele-logodna-aur-alb

 

 

Daca sunteti in situatia in care aveti nevoie de un inel de logodna care sa produca o emotie de nedescris, nu ezitati sa porniti in cautarea unor inele confectionate din materialul rege, platina, numita si aur alb.

 

 

 

 

 

 

Pentru a putea avea o valoare sentimentala nu trebuie sa oferiti un inel excesiv de scump, dar calitatea lui trebuie sa fie legata de bunul gust. Iubirea sau o relatie de dragoste puternica niciodata nu trebuie intemeiate pe baza unor valori care de cele mai multe ori se invecineaza cu superficialitatea.

inel-logodna-aur-galben

 

 

 

 

Un inel de logodna din aur galben nu presupune existenta unui design mai putin placut sau o calitate a materialului care lasa de dorit. La un pret rezonabil aveti posibilitatea sa optati pentru numeroase tipuri de pietre pretioase si semi-pretioase care au un aspect foarte frumos.

 

 

 

 

Exista mai multe modalitati prin care puteti obtine inele de logodna create in asa fel incat sa va ajute sa impresionati persoana iubita.

inel-logodna-argint

 

 

 

Inelele de logodna din argint sunt la fel de populare si apreciate chiar daca materialul este mai putin pretios comparativ cu aurul alb. De mare insemnatate sunt si inele de logodna din platina, un material ceva mai scump, insa foarte rezistent si cu un aspect regesc.

 

 

 

 

 

In aceste zile magazinele de profil sunt inundate cu numeroase modele de inele pentru logodna. Acestea sunt realizate din diferite tipuri de materiale, aur alb, diamant sau argint, avand totodata stiluri si dimensiuni foarte diversificate, reusind sa dea o noua definitie tendintelor in acest domeniu. Aveti posibilitatea sa obtineti chiar si inele de logodna personalizate, in acest fel chiar si cei mai pretentiosi parteneri vor fi impresionati.

 

Share.

5 comentarii

  1. Hmm, de fel eu nu prefer aurul insa aurul alb pare sa ma incante ceva mai mult, ma gandesc oare daca exista si alte culori acum daca tot s-a deschis subiectul.

  2. Aurul al mi se pare sincer a fi ceva mai deosebit, motiv pentru care sa fiu sincer as prefera ca o ultima alternativa sa aleg asa ceva.
    Ma intreb insa sincer daca reprezinta vrun dezavantaj aurul alb pe langa cel clasic, cel auriu…
    Daca da, atunci as opta oricand pentru argint.

  3. Cred ca atunci cand va fi ceva mai mult rabdare din partea dumneavostra cred va trebuii foarte mult sa discutati despre bijuterii nu despre metalul ce sustine stralucirea inelului ca sa o spun asa mai finut:D

  4. Pingback: Sfaturi utile in alegerea celor mai bune bijuterii cu pietre pretioase

  5. Pingback: Bijuteriile, marile iubiri ale persoanelor rafinate

Leave A Reply