6 sfaturi pentru utilizarea vibratorului

0

De câţiva ani încoace, femeile sunt sfătuite tot mai mult să fie responsabile de propria plăcere şi să nu le fie ruşine cu asta. Acum au numeroase variante de produse, jucării sexuale folosite la revigorarea, destresarea și menținerea elasticității mușchilor vaginali, produse care să le aducă satisfacţia sexuală de care au nevoie, cu sau fără ajutorul partenerului.

Motivul pentru care „marele O” este atât de accesibil cu ajutorul vibratorului este uşor de înţeles. Accesoriul are forma, textura, rezistenţa şi vibraţia necesară unei stimulări pe cinste. Chiar şi aşa, puţină îndemânare şi tehnică transformă un timid wow într-un orgasm WOOOW! Practica este calea spre perfecţionare, până şi din prisma plăcerii sexuale.

 Află ce ar trebui să ştii despre folosirea jucăriilor sexuale, dacă te gândeşti să îţi cumperi una:utilizare-vibrator-71.Analizează vibratorul 

Scoate vibratorul din ambalaj și analizează modul în care acesta funcționează, precum și tipul de baterii care îi sunt necesare. Joacă-te cu butoanele vibratorului pentru a afla câte viteze și setări prezintă. Trebuie să speli foarte bine vibratorul înainte de a-l utiliza sau poți folosi soluții speciale pentru curățirea acestuia. Dacă nu este rezistent la apa ai grijă să nu pătrundă apă în suportul pentru baterii sau în jurul acestuia.

utilizare-vibrator102. Găsește momentul și locul potrivit

Asigură-te că în momentul în care începi să testezi vibratorul nu te va deranja nimeni. Poţi sta în dormitor sau te poţi muta în baie unde poţi să stai linştită și să folosești un vibrator rezistent la apă. Sau poţi urmări un film pentru adulţi: intri mai uşor în atmosferă şi corpul tău se pregăteşte mai uşor.

 

Lasă-ţi imaginaţia liberă: este foarte important să te relaxezi.

3. Folosește lubrifiant

Pentru a evita neplăcerile provocate de un vagin insuficient lubrifiat, încearcă să ai întotdeauna la îndemână un produs lubrifiant care să ușureze penetrarea. Aplică gelul atât pe labii și la intrarea în vagin, cât și pe suprafața vibratorului. În acest fel penetrarea va fi plăcută și mult mai excitantă.

4. Mișcă vibratorul 

Cea mai populară tehnică de obţinere a orgasmului cu ajutorul vibratorului este mişcarea incitantă înainte şi înapoi, după câteva atingeri în zona clitorisului. Odată ce vaginul s-a lubrifiat suficient, setează-ţi vibratorul la prima treaptă de viteză şi mişcă-l în ritmul frenetic de du-te vino, lent la început şi din ce în ce mai tare pe parcurs. Pe măsură ce plăcerea se intensifică, mută treptele de viteză la intensitatea dorită. Prelungește momentul masturbării și după stimularea vaginală, scoate încet vibratorul și insistă în zona clitorisului.

Poți folosi și jucăriile concepute special pentru clitoris, vibratoare clitoris. Fixează capul vibratorului pe suprafața clitorisului și mișcă-l foarte încet. În acest moment nu ezita să reintroduci vibratorul în vagin și să revii la stimularea clitorisului. Cu cât mai des vei repeta aceste lucruri, cu atât te vei excita mai mult. Poţi trece de la tehnica înainte şi înapoi la mişcări circulare, pe care să le începi de la intrarea în vagin, zăbovind acolo câteva secunde, apoi să îl introduci tot mai adânc, rotind vibratorul astfel încât să atingă cât mai multe porţiuni inaccesibile.utilizare-vibrator-95. Stimulează punctul G

Nu este deloc dificil să ajungi la punctul G cu un vibrator dibace și anume vibratorul pentru punctul G. Introdu-l 5-7 cm in vagin şi apoi orientează-i capul în sus (către buric), astfel încât să apese pe peretele vaginal superior. Împinge-l înainte şi înapoi, la intensitatea care îţi face genunchii să tremure. Dacă ai o uşoară senzaţie de urinare, înseamnă că eşti pe drumul cel bun. Nu te teme, într-o stare de excitaţie atât de mare, este improbabil să urinezi. În schimb, vei ajunge pe culmile plăcerii!

6. Schimbă poziția și unghiul de penetrare

Pentru că ai nevoie de puţină variaţie pentru a obţine un grad mai mare de plăcere, schimbă poziţia. Caută noi unghiuri de penetrare, cel mai probabil vei începe să folosești vibratorul în timp ce stai pe spate, însă în scurt timp îți poți schimba poziția după cum dorești. Te poți așeza pe burtă (de preferat peste o pernuță) sau chiar în picioare sau în genunchi, în poziție aplecată.

În general, scopul vibratorului este de a intensifica stimularea sexuală. Prin masturbare, vei învăţa să-ţi cunoşti şi să-ţi controlezi corpul, vibratoarele fiind foarte eficace în excitarea proprie.

 

 

 

Share.

Leave A Reply