Folosirea vibratorului și sănătatea sexuală

0

Chiar dacă Marilyn Monroe spunea că diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei, ierarhia s-ar putea schimba radical dacă luăm în calcul folosirea unui vibrator cu baterii rezistente. Poţi să ajungi la orgasmul perfect doar cu ajutorul vibratorului, fie că îl foloseşti singură sau primeşti o mână de ajutor de la partenerul tău.

vibrator

Dezvoltat inițial pentru a trata isteria femeilor, vibratorul este folosit în zilele noastre pentru a îmbunătăți sănătatea, fericirea și emanciparea femeilor care sunt în căutare de orgasme intense. Masturbarea este o practică bună pentru a calma tensiunea. Astăzi, peste 90% din femei spun că se masturbează frecvent. Studiile arată că cele mai multe femei ating orgasmul cu ajutorul unui vibrator. Beneficiile unui vibrator nu țin numai de distracție. Masturbarea poate ajuta la îmbunătățirea sănătății tale vaginale. Vibratoarele sunt jucării sexuale folosite la revigorarea, destresarea și menținerea elasticității mușchilor vaginali. Pe lângă faptul că poate determina obținerea orgasmului, masturbarea contribuie și la îmbunătățirea concretă a sănătății. Astfel, datorită acestei practici, nivelul bacteriilor „bune” din interiorul vaginului crește simțitor. Tot masturbarea duce la o mai bună circulație și mișcare a fluidelor la nivelul vaginului, astfel încât bacteriile dăunătoare, precum cele care cauzează infecțiile urinare, să iasă din corp. Vibratoarele se găsesc în variate modele, forme și culori:

vezi-pret-model

vibrator-3

Totodată, orgasmele frecvente, obținute prin masturbare ori cu un partener, îmbunătățesc și sănătatea cardiovasculară și scad riscul de instalare a diabetului de tip 2. Iar dacă suferi de insomnie, află că masturbarea este un somnifer natural cu o eficiența testată și recunoscută, ce contribuie la relaxarea corpului, eliberarea tensiunii și la secreția de dopamină, hormon al cărui nivel crește înainte de atingerea climaxului. După momentul culminant, organismul eliberează oxitocină și endorfine care îți dau o stare de bine și te ajută să adormi.

Nu în ultimul rând, masturbarea cu sau fără ajutorul vibratorului contribuie la înlăturarea stărilor de tristețe, a durerilor menstruale, a sindromului premenstrual și, totodată, la îmbunătățirea vieții sexuale, întrucât te ajută să descoperi care sunt stimulii la care răspunde cel mai bine corpul tău.

Cum îţi alegi vibratorul
Primul pas este să decizi ce fel de stimulare cauți: vrei stimulare clitoridiană, pentru punctul G sau pentru amândouă, pentru stimulare anală şi aşa mai departe. Odată ce ai hotărât ce stimulare îți dorești, ai o grămadă de opţiuni din care să alegi: cu diferite niveluri de vibraţii, care se și rotesc, care pot fi folosite sub apă, vibratoare clasice, vibratoare realistice, vibratoare gigant, subțiri, vibratoare de lux. Important este să nu te grăbeşti în alegerea produsului dorit. Pentru asta poţi face o cercetare pe Internet, iar când ai găsit câteva produse care îţi plac, ar trebui să mergi în sex-shopuri şi să vezi cum se simt în realitate. Pe cele cu vibraţii le poţi pune pe lobul urechii sau pe vârful nasului ca să îţi dai seama dacă îţi place cum se mişcă.

vezi-pret-model

vibrator-11

 

Ce tip de produs ar trebui să eviţi
Atunci când foloseşti jucării sexuale trebuie să te cunoşti destul de bine: să îţi ştii limitele şi să ai încredere în intuiţia ta, sfătuiesc specialiştii. Produsele pe care ar trebui să le eviţi sunt cele care te fac să te simţi incomod, fie emoţional sau fizic. În plus, dacă te afli într-o relaţie de cuplu, atât tu, cât şi partenerul tău trebuie să fiţi comozi cu prezenţa jucăriilor sexuale între voi.

vibrator-1

Cum se curăţă jucăriile sexuale
Este foarte important să ştii să-ţi cureţi vibratorul, atât înainte şi după fiecare folosire. Trebuie să foloseşti un produs de curăţare special făcut pentru vibratorul tău, în funcţie de materialele din care este făcut. Atunci când îl cureţi, îndepărtezi bacteriile ce îţi pot afecta flora vaginală. De asemenea, trebuie să ţii jucăria într-o pungă specială, dezinfectată.

Ce fel de lubrifiant foloseşti
Trebuie să ai grijă atunci când îţi alegi lubrifiantul pentru jucăria sexuală, pentru că dacă îl cumperi pe cel greşit, poţi strica vibratorul. Lubrifiantul pe bază de apă poate fi folosit cu succes pentru orice tip de jucărie. Cel pe bază de ulei sau petroleum afetează jucăriile făcute din sau îmbrăcate în latex. Lubrifiantul pe bază de silicon poate fi folosit cu orice tip de jucărie care nu este făcută din silicon.

Folosește un vibrator pentru a-ți condimenta viața sexuală!

 

 

 

 

 

 

Share.

Leave A Reply