Cadouri de Valentine’s Day pentru ea

0

Valentine’s Day este o zi în care ne amintim să spunem “te iubesc”, să mulţumim pentru că suntem iubiţi sau să iertăm în numele iubirii. Şi nu în ultimul rând, un prilej pentru cadouri-surpriză şi pentru oferit în dar unele dintre cele mai frumoase flori.

Importată de români și adaptată cu mult mai mare fast decât sărbătoarea tradițională (Dragobetele), blamată de naționaliști, dar apreciată de cei mai mulți, tradiția Sfântului Valentin ne pune pe toți în alertă. Prinși într-o relație de scurt timp sau maturizați într-o relație de lungă durată, atât femeile cât și bărbații, ne dorim cadoul care să se plieze perfect pe dorințele celuilalt.

Iată câteva idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru ea:

Florile

Un cadou clasic, toate femeile adoră florile. E necesar să cunoști limbajul florilor pentru a putea transmite mesajul potrivit.

Lenjerie intimă erotică

Cumpără-i o lenjerie intimă sexy lenjerie intimă sexy și petreceți amândoi o seară de neuitat. Momentele intime petrecute în doi sunt condimentul vieții. Lenjeria erotică încurajează jocul și preludiul, îți provoacă imaginația și îți va energiza dorințele. Alege cadou pentru ea un compleu erotic și condimentați-vă viața erotică!

Tort în formă de inimioară

Oferă-i cadou un tort în formă de inimioară (din ciocolată, frișcă și fructe), pe care să fie inscripționat mesajul tău de dragoste și chiar o floricică. Nici nu știi cât de mult vei fi apreciat pentru cadoul acesta!

Parfumuri

Din topul listei de cumpărături de cadouri de Valentine’s Day nu trebuie să lipsească parfumurile. Întotdeauna un asemenea cadou este binevenit! Dacă știi că i s-a terminat sau se va termina în curând parfumul preferat, i-l poți cumpăra pe acesta și vei demonstra că ești mereu atent la preferințele ei! Poți să riști și să alegi un parfum care crezi tu că i se potrivește sau unul pe care ai auzit-o povestind că și-l dorește, ca de exemplu esențe de parfum.

Esspresor

Un esspresor e atât de ușor de folosit încât ea îți va face cafeaua cu plăcere în fiecare dimineață. E un cadou mai mult pentru tine decât pentru ea, dar sigur va aprecia cât de bine completează bucătăria în care vă luați micul dejun.

 

Bilete la teatru sau operă 

Invit-o la teatru sau la operă, dacă e una dintre pasiunile ei (chiar dacă tu nu o asculți niciodată când îți spune că își dorește să mergeți și preferi să te uiți la meci).

O sesiune la un salon spa

Femeile adoră să fie răsfățate și alintate. Oferă-i o ședință de spa, masaj, saună sau orice alt serviciu oferit de un salon de spa. Cel mai plăcut ar fi să o însoțești, beneficiind și tu de toate serviciile pe care i le-ai oferit ei cadou. Pentru a face sărbătoarea și mai memorabilă, oferă-i un întreg weekend de relaxare la spa, un weekend doar pentru voi doi.

Un cățel

Dacă știi că îi plac câinii, dar nu are încă unul și își dorește, adoptă un cățeluș viu și pune-l printre alții de pluș în camera ei, dis-de-dimineață sau poate o pisicută.

Gătește pentru iubita ta

Măcar o dată pe an dă-ți silința și surprinde-o cu o masă romantică, acasă. Dacă nu știi să gătești, poți oricând să cumperi ceva pretențios de la un restaurant de prestigiu și să spui că ai gătit tu. Gestul contează.

Oferă-i o zi întreagă la shopping.
 Cere-o în căsătorie, dacă v-ați făcut planuri în acest sens.
Bijuteriile
Pentru că femeile iubesc accesoriile bijuteriile, nu ai cum să dai greș dacă alegi ca și cadou de Valentine’s Day pentru ea o bijuterie sau un set de bijuterii elegante, de ce nu, din aur sau argint!
Sper că articolul o să te ajute să-ți dai seama ce ar bucura-o pe femeia iubita din viața ta și, de asemenea, ce cadou de Valentine’s Day îți va aduce aprecierea și iubirea ei. Pentru că un cadou vorbește despre tine, vorbește în numele tău!

 

Share.

Leave A Reply